Kwaliteitsglazen

ZEISS Officelens brillenglazen

Officelens brillenglazen

Brildragers weten er alles van: als je heel wat uren voor je laptopscherm op kantoor of thuis werkt dan zorgt dat best vaak voor vermoeide ogen, hoofdpijn, nek- en rugklachten.

Maar dat is inmiddels verleden tijd dankzij de unieke officelensbrillenglazen van ZEISS. Deze fantastische glazen zorgen echt voor een helder en super scherp beeld, vooral als je veel met je laptop zit te werken. Deze lenzen zijn ook comfortabel bij het lezen in bed, koken, notebookgebruik, smartphone of muziek maken.

Wij gaan voor de beste brillenglazen die er in onze branche zijn: ZEISS

“Als ervaren opticiens verkopen wij niet alleen kwaliteitsmonturen maar adviseren wij de beste brillenglazen die er zijn: ZEISS,” zeggen Ümit en Hatice Dag vol overtuiging.

Of het nu gaat om enkelvoudige brillenglazen, multifocale, computerglazen of voor in de auto, het Duitse merk ZEISS steekt met kop en schouders boven alle andere merken uit. Hieronder zetten wij de mogelijkheden op een rij:

Enkelvoudige brillenglazen

Deze glazen zijn op sterkte en corrigeren voor dichtbij of veraf. Ze worden toegepast om bijziendheid of verziendheid te verhelpen. Wij kunnen bij een oog-test vaststellen wat u voor glazen nodig heeft zodat uw lees- en concentratieproblemen of hoofdpijn tot het verleden gaan behoren. Ook zijn er multifocale glazen voor een vloeiend verloop van dichtbij tot veraf.

Digitale brillenglazen

Door het veelvuldig gebruik van smartphone, I-pad of laptop, moeten wij onze kijkafstand veel ‘verplaatsen’ en dat is voor onze ogen een flinke uitdaging. Wij merken pas ’s avonds dat onze ogen vermoeid zijn of branderig aanvoelen. En bij het ouder worden zien wij alles soms niet meer zo messcherp. Reden waarom wij voor u speciale ZEISS brillenglazen hebben om deze vermoeidheid te beperken.

Computerbrillenglazen

Als u thuis of op kantoor een flink deel van de werkdag voor een computerscherm doorbrengt, kunt u, als u niet de juiste brillenglazen heeft,
last van nek-, rug- en schouderklachten krijgen. Er is hiervoor een oplossing: speciale ZEISS-glazen, waarmee u probleemloos kunt werken. Wij noemen dat een ‘computerbril’ maar u bepaalt uiteraard zelf het bijpassende montuur.

Drive Safe brillenglazen

Het verkeer wordt overal drukker: in de steden, op polderwegen en op de snelwegen. Denk dan ook nog even aan weersomstandigheden als regen,
mist, schemering of rijden in het donker. Goed zicht is essentieel: voor u en uw reisgenoten. ZEISS levert Drive Safe brillenglazen waarmee u zich
veiliger en comfortabeler in uw auto voelt. De glazen zijn er enkelvoudig als multifocaal.

Ons kijkgedrag is de laatste decennia heel wat veranderd

Bij Dag Optiek verkopen wij niet alleen de beste kwaliteitsmonturen maar wat nog belangrijker is: de meest hoogwaardige glazen. Die van Zeiss. Wij leggen u graag uit waarom.

Vroeger gebruikte u uw ogen niet alleen om naar anderen te kijken maar ook om op leesafstand kranten en tijdschriften te lezen. En in de jaren zestig, toen de televisie kwam, keek men aanvankelijk in het donker thuis naar
het scherm. Niet goed voor de ogen.

De nieuwe media vereisen de beste glazen Voor uw bril: Zeiss!

Inmiddels zijn onze ogen steeds meer gefocused op het laptopscherm en de I-pad of het schermpje van uw smartphone. Maar ook op het navigatie
scherm in de auto, het schermpje van alle thuisapparatuur en nog veel meer.
Uit onderzoek is bekend dat de consument gemiddeld ruim 3 uur per dag op het schermpje van de smartphone tuurt in plaats van de papieren krant. De kijkafstand tot al die schermen op onze mobiele media is korter dan ooit toen we met lezen als kind begonnen.

Wees zuinig op uw ogen!

En bij het ouder worden wordt de ooglens minder elastisch en kan de oogpupil zich minder verwijden. ZEISS heeft sowieso de beste lenzen om perfect mee te kunnen zien: thuis, op kantoor, in de auto, overdag en ’s nachts. Wij adviseren u graag want wij willen graag dat u zuinig op uw ogen bent en blijft.

Gewoon messcherp lezen

Ja, dat wil eigenlijk iedereen die een bril draagt: probleemloos lezen op laptop of videoconference scherm: van heel dichtbij tot 4 meter afstand. Dag Optiek is de enige (onafhankelijke) opticien die in Hoofddorp na deskundige oogmeting, deze kwaliteitsglazen mag verkopen! En het vakkundig slijpen van de glazen doen wij, na een ZEISS-opleiding, professioneel in eigen atelier.

Vrijblijvende afspraak maken?

Concourslaan 92

2132DK Hoofddorp

Scroll naar boven