Contactlenzen

Daglenzen

Daglenzen staan voor gemak, hygiëne en elke dag een frisse schone lens.
Het zijn ideale lenzen voor gebruik naast een bril, voor zwemmen tijdens de vakantie of bij het dragen van een zonnebril. Bij daglenzen heeft u geen contactlensvloeistof meer nodig. Ook zijn daglenzen zeer geschikt wanneer u gevoelige ogen heeft.

Wij zijn voorstanders van daglenzen van Siliconen Hydrogel materiaal, voor de meest gezonde en comfortabele manier van contactlenzen dragen.
Daglenzen zijn er zowel in sferisch, torisch en multifocaal.

Maandlenzen

Maandlenzen zijn de meest gedragen contactlenzen, omdat ze voordelig zijn en een hoog comfort bieden. Bij maandlenzen heeft u elke maand een frisse schone lens. Maandlenzen zijn er zowel in sferisch, torisch, multifocaal en nu ook multifocaal torisch.

Bij Dag Optiek zijn we een voorstander van maandlenzen van Silicone Hydrogel materiaal, de meest gezonde en comfortabele manier van contactlenzen dragen. 

Multifocale contactlenzen

Wist je al dat zelfs multifocale contactlenzen met een cilinder nu ook tot de mogelijkheden behoren? Zo kan vrijwel iedereen geholpen worden met een optie in zachte contactlenzen.

Zorg dat je ogen geen belemmering voor je levensstijl worden en laat je vandaag nog helpen door een expert op het gebied van multifocale contactlenzen.

Met vele jaren ervaring is Dag Optiek een autoriteit op het gebied van multifocale contactlenzen.

Vrijblijvende afspraak maken?

Concourslaan 92

2132DK Hoofddorp

Scroll naar boven