Dag Optiek: onderscheidend in oogzorg

Aan de Concourslaan in Hoofddorp vind je Dag Optiek. Dit is niet zomaar een optiek. Het is de enige opticien in Nederland die is gespecialiseerd in de Utermöhlen prismabril-techniek.

Vast gezicht
Ümit Dag en zijn vrouw Hatice runnen de zaak met z’n tweeën, waardoor je altijd een vast gezicht treft. Er wordt hier enorm veel tijd aan een klant besteed en met geduld zijn zelfs voor de moeilijkste gevallen een oplossing te vinden.

Utermöhlen Prisma methode
Deze speciale Utermöhlen prismabril kan helpen tegen ziekte van Ménière, duizeligheid, hoofdpijn, nekklachten, dubbelbeeld en dyslexie. Mensen komen van heinde en verre naar de zaak van Ümit Dag en zijn vrouw Hatice. Dag Optiek is de enige opticien
in Nederland die deze techniek professioneel toepast. 

Leesproblemen bij kinderen
De unieke Utermöhlen techniek wordt ook gebruikt voor kinderen met leesachterstand, dyslexie en hoofdpijn. Dag Optiek heeft naast volwassenen en ouderen al veel kinderen van deze problemen afgeholpen. 

Je zou bijna vergeten dat je hier ook terecht kunt zonder een specifiek probleem, voor ‘gewoon’ een bril of contactlenzen. Wist je dat multifocale lenzen met een cilinder nu ook tot de mogelijkheden behoren? Dag Optiek hecht veel waarde aan vakmanschap, persoonlijke aandacht, kwaliteit en het vinden van oplossingen. Het bewijs? Lees zelf maar de uitmuntende Google reviews.

Dag Optiek in Hoofddorp is the only optician in the Netherlands that specializes in the Utermöhlen prism glasses technique. These special Utermöhlen prism glasses can help against Ménière’s disease, dizziness, headache, neck complaints, double vision and dyslexia.

Concourslaan 92

2132DK Hoofddorp

Scroll naar boven